Regisztráció

Az hajtastechnika.hu webáruházat bárki szabadon látogathatja, azonban vásárlásra, illetve a kedvezmények igénybe vételére kizárólag regisztrált partnereink jogosultak. A regisztráció nélkül látható árak a termékek listaárai.

Regisztrálni az oldal fejlécében található Belépés gombra kattintva kell. Az így megjelenő ablakban jobb oldalon van lehetősége kezdeményezni a regisztrációt. Amennyiben Ön regisztráció nélkül helyezett termékeket a kosába, regisztrációját a rendelés leadásakor, a rendelési procedúra részeként is el tudja végezni. (Azonban ez esetben nem tudunk kedvezményt biztosítani, mert a termék előbb kerül a kosarába, mint ahogy a szoftver eldönthetné, hogy milyen kedvezményt adjon!) A regisztrációs űrlapon csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Amennyiben a regisztrált névtől eltérő névre kéri a számlát, akkor kérjük töltse ki a számlázáshoz szükséges adatokat. Amennyiben a számlát a regisztrációval megegyező névre és címre kéri kiállítani, kérjük kattintson a "Számlázási adatok megegyeznek a szállítási adatokkal" szöveg melletti gombra.

Magánszemély regisztráció: Kérjük válassza ezt, amennyiben fogyasztói szerződés keretében szeretne új terméket vásárolni webáruházunkban. A vonatkozó szabályok alkalmazásában fogyasztó az önálló FOGLALKOZÁSÁN ÉS GAZDASÁGI TEVÉKENYSÉGÉN KÍVÜL ESŐ CÉLOK érdekében eljáró természetes személy, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.
A regisztráció objektív módon, emberi beavatkozás nélkül működik. A regisztráció előtt kérjük olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat és ÁSZF-ünket! A beküldött regisztráció egyben az adatvédelmi tájékoztató és az ÁSZF elfogadását is jelenti! A regisztráció után megerősítő emailt küldünk a megadott emailcímre. Az aktiválást az  ellenőrző emailben küldött linkre kattintva a felhasználó maga végzi el. Az első belépésre az aktiválás után van lehetőség.

Céges regisztráció: Kérjük válassza ezt, amennyiben Ön az önálló foglalkozásában és/vagy gazdasági tevékenységébe eső célok érdekében eljáró személy, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje. Azaz alkalmazottként, vagy vállalkozóként üzleti vásárlás ügyében jár el. Céges vásárlóinknak adott kedvezményeink magasabbak, mint a magánszemély regisztrációval adott kedvezményeink, mert ezzel kompenzáljuk, hogy bizonyos fogyasztói jogosultságok nem vehetők igénybe céges vásárlás esetén. Céges regisztráció esetén érvényes adószám megadása kötelező.
A regisztráció objektív módon, emberi beavatkozás nélkül működik. A regisztráció előtt kérjük olvassa el el adatvédelmi tájékoztatónkat és ÁSZF-ünket! A beküldött regisztráció egyben az adatvédelmi tájékoztató és az ÁSZF elfogadását is jelenti! A regisztráció után megerősítő emailt küldünk a megadott emailcímre. Az aktiválást az  ellenőrző emailben küldött linkre kattintva a felhasználó maga végzi el. Az első belépésre az aktiválás után van lehetőség.

Viszonteladói regisztráció: Kérjük válassza ezt, ha termékeinket Ön üzleti tevékenysége során végzett továbbértékesítés céljából vásárlná meg. A viszonteladói regisztráció minden esetben többlépcsős. A regisztráció leadását követő munkanapon kollégáink megkeresik Önt és tájékoztatják a különböző lehetőségekről, valamint a viszonteladói rendelés szabályairól. Viszonteladói regisztráció esetén érvényes adószám megadása kötelező.
Viszonteladói regisztráció esetében a regisztrálás emberi közreműködéssel történik. A viszonteladó partner az árkedvezmények kézi beállítása után tudja a termékeket viszonteladói áron megvásárolni. Erról kollégáink e-mailben értesítik a viszonteladó partnert.