Szállítás

A hajtastechnika.hu webáruházban megrendelt árut - a készlettől függően - a megrendelés feldolgozásától számított 2-5 munkanap alatt juttatjuk el a vásárlóhoz. A készlethiány miatt, vagy egyéb okból külföldről érkező termékek szállítási határideje a megrendelés feldolgozásától számított 5-21 munkanap. Egyedi (bevonatos, módosított, egyedileg gyártatott) termékek esetén a fenti szállítási határidőkhöz még kb. 10-15 munkanap hozzáadódik!
A megrendelést minden esetben visszaigazoljuk, a visszaigazolásban szerepel a várható csomagfeladási és érkezési dátum. Amennyiben készlethiány, vagy egyéb ok miatt a szállítás a 2-5 napon belül nem taljasíthető, akkor egyeztetünk a vásárlóval a várható szállítási dátumról.

A webáruházban megtalálható szállítási árak és feltételek a belföldi szállításra vonatkoznak. Amennyiben külföldi szállítás érdekli, kérjük egyeztessen velünk, ezen oldal alján talál további tájékoztatást.

A csomagküldést a GLS csomagküldő szolgálatával bonyolítjuk az alábbi szállítási tarifa szerint (Az ár tartalmazza a csomagolás, a szállítás és az SMS értesítés költségeit is.):

Csomag súlya Szállítási díj
0,1-3,0 kg 1900 Ft Bruttó
3,1-5,0 kg 2190 Ft Bruttó
5,1-10,0 kg 2570 Ft Bruttó
10,1-15,0 kg 2820 Ft Bruttó
15,1-20,0 kg 3190 Ft Bruttó
20,1-25,0 kg 3605 Ft Bruttó
25,1-30,0 kg 3975 Ft Bruttó
30,1-40,0 kg 4500 Ft Bruttó
40 kg feletti csomagot a GLS nem szállít ki.

A 40kg-nál nehezebb csomagok kiszállítási díja legalább 6990 Ft Bruttó.

Rendelés leadásakor vásárlóval egyeztetve.

A GLS maximum 40 kg-os súlyt és maximum 3 m-es körméretet (max. 3 m = 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság) szállít ki. Az ezen paraméterek bármelyikét meghaladó csomagok kiszállítása +1 napot vesz igénybe! A kiszállítási díj legalább 6325 Ft Bruttó.

A GLS csomagpontra szállítás díja minden esetben bruttó 250 Forinttal kedvezőbb, mint az azonos tömegű csomag GLS címhelyre történő szállításának költsége! GLS csomagpontra nem rendelhető 40 kg-nál nehezebb csomag!

2024. március 28-tól termékeinket megrendelhetik a Magyar Posta MPL által végzett szállítással is. A Magyar Posta által szállított csomagok címhelyre történő kiszállítása esetén az alábbi szállítási költségekkel kell számolni:

Csomag súlya Szállítási díj
0,1-10,0 kg 1990 Ft Bruttó
10,01-20,0 kg 2990 Ft Bruttó
20,01-40,0 kg 5990 Ft Bruttó
40,01-50,0 kg 7980 Ft Bruttó
40 kg feletti csomagot az MPL nem szállít ki.

A 40 kg-nál nehezebb csomagok kiszállítási díja

legalább 7980 Ft Bruttó.

Rendelés leadásakor a vásárlóval egyeztetve.

MPL csomagautomatába nem rendelhető 40kg-ot meghaladó tömegű csomag!

A webáruház táblázataiban szereplő súlyok nem méréssel kerültek megállapításra, hanem a gyártók által megadott adatok! A csomagolásra minden csomag esetében egységesen 1 kg-t számolunk fel!

A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon napközben, 8.00-17.00 között fogadni tudják a küldeményt! Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézségek kezelése érdekében. Fontos, hogy ez a szám magyarországi telefonszám legyen, mert a futárszolgálatok munkatársai nem hívnak külföldi számot! Előnyös mobiltelefon megadása, mert az SMS értesítés a kiszállításról csak magyarországi mobiltelefonra kerül kiküldésre!

Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.

Amennyiben valamilyen okból a megrendelő illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott címen, úgy a futár megpróbál kapcsolatba lépni a címzettel. Második alkalommal további díj fizetése nélkül megkísérlik a kézbesítést. A másodszori kiszállítás az első kísérletet követő legfeljebb ötödik munkanapon történik. (Időközben a csomag a helyi GLS depóban átvehető.) Amennyiben a másodszori kézbesítés sem sikerül, a címzett a GLS depóban még átveheti a küldeményt (legkésőbb a második kísérlet napján). Harmadszori kísérletre nincs lehetőség, a második sikertelen kézbesítés után a csomagot a GLS visszaszállítja a feladónak. A visszaszállítás után újbóli csomagfeladást már csak dupla szállítási díjért és előre fizetéssel teljesítünk!

Külföldi szállítás

Minden esetben kizárólag egyeztetés után lehetséges! Termékeinket a GLS futárszolgálattal küldjük külföldre. A szállítási költséggel kapcsolatban kérje egyedi ajánlatunkat. Külföldi szállítás esetén csak előre fizetést fogadunk el az egyeztetést követően kiküldött díjbekérő alapján. Utánvétes, bankkártyás, készpénzes fizetés külföldi csomag esetében nem lehetséges. Minőségi kifogás esetén a termék visszajuttatásának költsége a külföldi vásárlót terheli. Jogos mInőségi kifogás esetén is csak a termék árát és a belföldi fuvarköltséget térítjük vissza. További információk a 94/783-326 telefonszámon.