MSI 350 típusú frekvenciaváltók (400V)

Leírás

A Morgensen MSI350A frekvenciaváltó családja egy vadonatúj, nagy teljesítményű, csúcskategóriás frekvenciaváltó család, mindent tud, amit egy frekvenciaváltó csak tudhat.

Egy extrém nagy tudású frekvenciaváltó esetében még fontosabb a kezelhetőség és az átláthatóság kérdése. Az MSI350 menürendszere mind a készülék saját kijelzőjén, mind a mobil alkalmazásban átgondoltan felépített, az egyszerűségre fókuszált. Ennek köszönhetően a készülék kezelése és beállítása kivételesen egyszerű, az üzembe helyezést pedig beállításvarázsló segíti. Rendkívül rugalmasan bővíthető PG-kártyával, PLC-kártyával, kommunikációs kártyával és IO-kártyával, kielégítve a különböző iparágak igényeit. Bluetooth vagy WiFi kártya segítségével kapcsolódhat az ingyenes MORGENSEN APP-hoz, így rendkívül egyszerűvé válik a programozás, a felügyelet és a diagnosztika okostelefonon keresztül.

Az MSI350 frekvenciaváltók közép- és csúcskategóriás berendezések piacára lettek tervezve, elsősorban papírgyártás, nyomdatechnika, csomagolástechnika, textilipari, vágó- és tekercselő berendezések, épületgépészeti berendezések, ill. minden olyan egyéb területre, amely csúcskategóriás szabályozást igényel. Hasonlóan a többi frekvenciaváltó típusunkhoz praktikus, felhasználóbarát és költséghatékony megoldás 0,75-500kW tartományban.

Az MSI350 típusú frekvenciaváltók általános tulajdonságai:
- Egyszerű programozhatóság
- Egyszerű kezelőfelület LCD kijelzővel
- Kis méret
- V/f, érzékelő nélküli vagy érzékelős vektor vezérlés, I/f vezérlés
- PID funkció
- Multi-step speed
- DC fék
- Beépített fékchopper (37kW-ig)
- Beépített Modbus kommunikácó
- PROFIBUS, Canopen, DeviceNet, EtherCat, PROFINET, Ethernet/IP, CAN master/slave
- Bluetooth, WiFi,
- Levehető előlap
- Ingyenes műszaki háttértámogatás

További infók és Felhasználói Kézikönyv a Letölthető Dokumentumok menüpontban.

MSI 350 típusú frekvenciaváltók (400V) 0