17x14 (SPB MUSCLE) erősített

Leírás

Az SPB ékszíj a B szíj megnövelt profilmagasságú (13mm magas) párja. A Muscle-XS3 egy kimagasló igénybevételre tervezett, erősített változata az SPB ékszíjaknak. Akár 50%-kal nagyobb erő és akár 98% hatásfok érhető el vele. Alkalmas karbantartásmentes feladatokhoz is és akár 100 fokig terjedő külső hőmérsékletben alkalmazható.

Az SPB profilú szíjat SPB jelű ékszíjtárcsához lehet felhasználni. Műszaki szempontból kedvező tulajdonságokkal rendelkező, erős megoldás a szíjhajtások terén.

A Méret mezőben a szíj szélessége, a szíj milliméterben mért névleges hosszmérete és a collméretre átszámolt névleges hosszmérete látható. A Leírás mezőben a szíj névleges hosszmérete és a névleges külső mérete található. A termék jellemző mérete az Lp (pitch lenght), ez van rányomtatva szíjra. (Nevezhetik Lw-nek, vagy Ld-nek is, de ugyanazt jelenti.) Ha Ön nem akar átszámolni/tervezni, szíjtípust változtatni, és keskeny profilú ékszíjat keres, akkor csak az Lp méretre ügyeljen! Ha klasszikus szíjat szeretne kiváltani keskeny profilú szíjra, akkor a 17-es klasszikus szíjak között keresse meg a régi szíjának méretét és olvassa ki a táblázatból az adott szíjhoz tartozó Ld méretet és annak megfelelő keskeny profilú ékszíjat válasszon!

17x14 (SPB MUSCLE) erősített 0 17x14 (SPB MUSCLE) erősített 1