20X13

Leírás

Az ékszíj gumimagját szövetbevonattal látják el. Jellemzően fekete színű. Szegény szíj nem kapott betűjelet az ISO szabványban. Ez a szíj 20mm profilszélességű, 13mm profilmagasságú klasszikus burkolt ékszíji. A Méret mezőkben a szíj névleges milliméter mérete és a számított collmérete található. A Leírás mezőben a névleges belső méret és a névleges erőhordozószál méret kerül feltüntetésre. Ez az érték ugyanannak a szíjhosszúságnak a különböző helyen mért értéke, tájékoztatásra/összehasonlításra szolgál.

A 20x13 mm profilú szíjhoz nem kapható webáruházunkban szabványos ékszíjtárcsa. Esetleg az SPC (22mm) jelű ékszíjtárcsát lehet használni, vagy esztergálni kell... De ha huszas szíjat vásárol, akkor remélhetőleg már van szíjtárcsa hozzá a gépen... Műszaki szempontból átlagos felhasználási körű, de megbízható és olcsó megoldás a szíjhajtások terén.

A termékre rányomtatott méret a belső méret (Li). Ez akkor is igaz, ha az Li jelölést nem nyomtatták rá a méret adatokra. Ha Ön nem nem másik szíjból szeretne méretet átszámolni, nem új hajtást tervez, akkor csak az Li méretre figyeljen!

TIPP! A PIX X'Set ékszíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX X'Set klasszikus profilú ékszíjakat javasolja!

20X13 0 20X13 1