32x19 ( D )

Leírás

Az ékszíj gumimagját szövetbevonattal látják el. Jellemzően fekete színű. A DC méretű szíj jele a termék ISO jelöléséből származik. Minden kb. 32 mm széles szíj jelölésében megtalálható ez a betű. Azonban ha a D betű egyedül áll, akkor minden esetben a 32mm profilszélességű, 19mm profilmagasságú klasszikus burkolt ékszíjat jelenti. A Méret mezőkben a szíj névleges milliméter mérete és a számított collmérete található. A Leírás mezőben a névleges belső méret, a névleges erőhordozószál méret és a névleges collméret jelölése kerül feltüntetésre. Ez az érték ugyanannak a szíjhosszúságnak a különböző helyen mért értéke, tájékoztatásra/összehasonlításra szolgál.

A 32x19 mm profilú szíjhoz nem tudunk szabványos szíjtárcsát kínálni. Egyedi gyártásban kell készíteni, vagy a gépgyártó által biztosított tárcsát kell használni. Műszaki szempontból átlagos felhasználási körű, de megbízható megoldás a szíjhajtások terén.

A termékre rányomtatott méret a belső méret (Li). Ez akkor is igaz, ha az Li jelölést nem nyomtatták rá a méret adatokra. Ha Ön nem nem másik szíjból szeretne méretet átszámolni, nem új hajtást tervez, akkor csak az Li méretre figyeljen!

TIPP! A PIX X'Set ékszíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX X'Set klasszikus profilú ékszíjakat javasolja!

32x19 ( D ) 0 32x19 ( D ) 1