40x25 ( E ) 38x23

Leírás

Az ékszíj gumimagját szövetbevonattal látják el. Jellemzően fekete színű. Az E  méretű szíj jele a termék ISO jelöléséből származik. Ennél a szíjtípusnál E jelölés alatt két méretű szíj kapható. Az ISO és DIN szabvány szerint az E jelű szíj 40x25mm. Az IS2494 szabvány szerint az E jelű szíj 38x23mm méretű. Mindkét típus oldalaránya ugyanaz, ugyanabban a szíjtárcsában használhatóak, egymással csereszabatosak. A Méret mezőkben a szíj névleges milliméter mérete és a számított collmérete található. A Leírás mezőben a névleges belső méret, a névleges erőhordozószál méret és a névleges collméret jelölése kerül feltüntetésre. Ez az érték ugyanannak a szíjhosszúságnak a különböző helyen mért értéke, tájékoztatásra/összehasonlításra szolgál.

Az E profilú szíjhoz nem tudunk szabványos szíjtárcsát kínálni. Egyedi gyártásban kell készíteni, vagy a gépgyártó által biztosított tárcsát kell használni. Műszaki szempontból átlagos felhasználási körű, megbízható megoldás a szíjhajtások terén.

A termékre rányomtatott méret a belső méret (Li). Ez akkor is igaz, ha az Li jelölést nem nyomtatták rá a méret adatokra. Ha Ön nem nem másik szíjból szeretne méretet átszámolni, nem új hajtást tervez, akkor csak az Li méretre figyeljen!

TIPP! A PIX X'Set ékszíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX X'Set klasszikus profilú ékszíjakat javasolja!

40x25 ( E ) 38x23 0 40x25 ( E ) 38x23 1