Hírek

Kérjük ne használjon freemail.hu emailcímet a regisztráláshoz!

Valamilyen (általunk nem ismert okból) a freemail.hu letiltotta az üzletünk e-mail címéről érkező üzenetek kézbesítését tartományában. Ez azt eredményezi, hogy bár a webáruház által automatikusan kiküldött rendelés igazolás megérkezik a vevőkhöz, az üzletünkből kollégáink által küldött pontos visszaigazolás nem érkezik meg a freemail-es email címekre.

Kérjük ne használjon freemail.hu-s email címet webáruházunk regisztrációjakor, mert kollégáink nem tudnak Önnek üzenetet küldeni!

E-mail szogáltatónk a Microsoft. Nagyvállalati szintű Exchange szervert használunk a levelezésre. Postafiókjaink biztonságosak és nem küldünk SPAM-et. Nem tudjuk, hogy mi okozta a letiltást, mert megkeresésünkre a freemail.hu még nem válaszolt. természetesen amint tudjuk megoldjuk a problémát, de ha a freemail.hu üzemeltetője nem válaszol megkeresésünkre, akkor ez hosszabb időt is igénybe vehet. Az esetleges kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk!

magyar zászló.jpg Október 23-án szünetel a csomagfeladás! 1989. október 23. óta ez a jeles nap kettős nemzeti ünnep Magyarországon: az 1956-os forradalom kitörésének napja és a Magyar Köztársaság 1989-es kikiáltásának napja, melyet az 1990. évi XXVIII. törvény iktatott a nemzeti ünnepek sorába. Tovább 160301d46d576b5a00867f0e21357c6c.png S.I.S. Kft. Vevőelégedettség felmérés 2023 A S.I.S. Kft. az hajtastechnika.hu webáruház üzemeltetője. Ezúton kérjük tisztelt vásárlóinkat, hogy korábbi vásárlási tapasztalataik alapján értékeljék munkánkat, termékeinket. Kérjük értékelésüket vásárlás, vagy kapcsolatba kerülés után szíveskedjenek leadni. Tovább dbaaaarany.png D&B AAA tanúsítvány a S.I.S. Kft. részére. A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a S.I.S. Sonitus Industrial Solutions Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Tovább B34-perem.png Villanymotor peremek szabványos jelölései a motorokon A villanymotorok peremeit általában hajtóművekhez való csatlakoztatásra használjuk. Néha egyáltalán nem használunk peremet. A peremek jelölése szabványos, azonban mégsem egyértelmű mindenki számára. Az alábbiakban ismertetjük a jelöléseket. Tovább tojás.png Húsvéti ZÁRVA tartás A hajtastechnika.hu webáruházban leadott rendelések feldolgozása és kiszállítása szünetel a Húsvéti Ünnepek alatt! Tovább