Hírek

Ki működteti a hajtastechnika.hu webáruházat?

A hajtastechnika.hu webáruház üzemeltetője a S.I.S. Hajtástechnika Bolt Szombathely. A S.I.S. Kft magyar tulajdonú vállalkozás, mely 2006-ban alakult jogelődeiből való kiválással. Cégünk jogelődeivel együtt 1998 óta van a magyar piacon.

Üzletünkben elsősorban a mechanikus hajtástechnikai elemek találhatók meg nagy választékban. Szíjhajtások, lánchajtások, villanymotorok, hajtóművek, kuplungok, satöbbi. Szombathelyi telephelyünkön saját magunk végezzük az ún. vágott szíjak konfekcionálását. (Fogasszíjak, hosszbordás szíjak, laposszíjak)

Telephelyünkön kb 100 Mio HUF értékben találhatók árucikkek, de készleteinket folyamatosan bővítjük. Tavaly megépült új raktárunk, mely még kb 5 évig alkalmas lesz elégséges mennyiségű árucikk raktározásához.

Termékeinket a legjobb gyártóktól közvetlenül szerezzük be, saját készletet tartunk és igény esetén vevői igényeknek megfelelően is készletezünk. Bármely további kérdés esetén szívesen válaszolunk. Keressenek a Kapcsolat menüpontban megadott űrlapon.

magyar zászló.jpg Október 23-án szünetel a csomagfeladás! 1989. október 23. óta ez a jeles nap kettős nemzeti ünnep Magyarországon: az 1956-os forradalom kitörésének napja és a Magyar Köztársaság 1989-es kikiáltásának napja, melyet az 1990. évi XXVIII. törvény iktatott a nemzeti ünnepek sorába. Tovább 160301d46d576b5a00867f0e21357c6c.png S.I.S. Kft. Vevőelégedettség felmérés 2023 A S.I.S. Kft. az hajtastechnika.hu webáruház üzemeltetője. Ezúton kérjük tisztelt vásárlóinkat, hogy korábbi vásárlási tapasztalataik alapján értékeljék munkánkat, termékeinket. Kérjük értékelésüket vásárlás, vagy kapcsolatba kerülés után szíveskedjenek leadni. Tovább dbaaaarany.png D&B AAA tanúsítvány a S.I.S. Kft. részére. A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a S.I.S. Sonitus Industrial Solutions Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Tovább B34-perem.png Villanymotor peremek szabványos jelölései a motorokon A villanymotorok peremeit általában hajtóművekhez való csatlakoztatásra használjuk. Néha egyáltalán nem használunk peremet. A peremek jelölése szabványos, azonban mégsem egyértelmű mindenki számára. Az alábbiakban ismertetjük a jelöléseket. Tovább tojás.png Húsvéti ZÁRVA tartás A hajtastechnika.hu webáruházban leadott rendelések feldolgozása és kiszállítása szünetel a Húsvéti Ünnepek alatt! Tovább