Hírek

Üdvözöljük a hajtastechnikabolt.hu oldalról érkezett vásárlókat!

A mai napon (2021.08.17) megszüntetésre került régi webáruházunk a www.hajtastechnikabolt.hu. Mostantól a régi domain is a hajtastechnika.hu webáruházra mutat.

Adatvédelmi okokból a régi webáruház regisztrációk nem kerültek átmásolásra, ezért a régi webáruház vásárlóinak új regisztrációt kell létrehozniuk ebben a webáruházban.

A hajtastechnikabolt.hu oldalon leheteséges az aktivált regisztráció nélküli vásárlás, de ebben az esetben nem lesz kedvezmény érvényesítve a rendelésben.

Webáruházunkat folyamtosan töltjük fel adatokkal, amennyiben valamit nem talál, akkor kérem keressen minket elérhetőségeinken (itt) és/vagy látogasson vissza később.

magyar zászló.jpg Október 23-án szünetel a csomagfeladás! 1989. október 23. óta ez a jeles nap kettős nemzeti ünnep Magyarországon: az 1956-os forradalom kitörésének napja és a Magyar Köztársaság 1989-es kikiáltásának napja, melyet az 1990. évi XXVIII. törvény iktatott a nemzeti ünnepek sorába. Tovább 160301d46d576b5a00867f0e21357c6c.png S.I.S. Kft. Vevőelégedettség felmérés 2023 A S.I.S. Kft. az hajtastechnika.hu webáruház üzemeltetője. Ezúton kérjük tisztelt vásárlóinkat, hogy korábbi vásárlási tapasztalataik alapján értékeljék munkánkat, termékeinket. Kérjük értékelésüket vásárlás, vagy kapcsolatba kerülés után szíveskedjenek leadni. Tovább dbaaaarany.png D&B AAA tanúsítvány a S.I.S. Kft. részére. A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a S.I.S. Sonitus Industrial Solutions Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Tovább B34-perem.png Villanymotor peremek szabványos jelölései a motorokon A villanymotorok peremeit általában hajtóművekhez való csatlakoztatásra használjuk. Néha egyáltalán nem használunk peremet. A peremek jelölése szabványos, azonban mégsem egyértelmű mindenki számára. Az alábbiakban ismertetjük a jelöléseket. Tovább tojás.png Húsvéti ZÁRVA tartás A hajtastechnika.hu webáruházban leadott rendelések feldolgozása és kiszállítása szünetel a Húsvéti Ünnepek alatt! Tovább