Hírek

Változások a szállítási és fizetési módoknál a hajtastechnika.hu webáruházban!

2024. március 8-tól hajtastechnika.hu webáruházunkban is elérhető a Magyar Posta MPL csomagküldő szolgáltatása. Webáruházunkban egyelőre a címhelyre történő szolgáltatások rendelhetők meg a Magyar Posta MPL szolgáltatásával. (Megkezdtük az API fejlesztését a csomagpontok és postapontok használatához is, de a Posta még nem bocsátotta rendelkezésünkre a teszteléshez szükséges API kulcsokat! Amint a szükséges informatikai adatokat megkapjuk a Postától, a Postapont és a Csomagpont szolgáltatás is elérhetővé fog válni webáruházunkban!)

A Magyar Posta csomagküldő szolgáltatásához a Stripe online fizetési módja, az előre utalás és az MPL utánvét választható fizetési módként.

2024. április 1-től emelkedtek a GLS csomagküldő szolgáltatások árai. Kisebb méretékben emelkedtek a csomagküldés árai, hasonló mértékben emelkedett a készpénzes utánvétes fizetés költsége. Azonban jelentősebben nőtt a bankkártyás utánvétes fizetési lehetőség díja. Itt az emelkedést a GLS áremelésén kívül az okozta, hogy webáruházunkban ez a fizetési költség alacsonyra volt árazva, de sajnos használata jelentősebb veszteséget okozott részünkre, így most a GLS valós árain nyújtjuk ezt a szolgáltatást.

A GLS csomagpontra való csomagrendelés költsége csomagonként bruttó 250 forinttal kedvezőbb, mint a házhozrendelés költsége azonos tömegű csomag esetében.

A GLS csomagküldő szolgáltatásokhoz a Simple Pay és a Stripe online fizetési módja, az előre utalás és a GLS utánvét készpénzzel, vagy GLS utánvét bankkártyával fizetési mód választható!

Tudjuk, hogy a szállítási költségek nem alacsonak és azzal is tisztában vagyunk, hogy ez nagyon sok vásárló esetében kellemetlen érzést okoz... Azonban ahogy eddig sem, eztán sem kívánjuk beépíteni a szállítási költséget árainkba! Viszont a fuvarozás dologi és emberi költségeit meg kell fizetnie valakinek... Eddig sem kértünk pénzt a csomagolóanyagokért és a csomagolásért, eztán sem fogunk. A GLS által küldött értesítések (SMS, email) díját sem számoljuk fel, ezt is mi fizetjük vásárlóink helyett.

Ezúton hívjuk fel tisztel vásárlóink figyelmét, hogy a GLS-el feladott csomagok érkezése garantált következő munkanapi (24 órás). A Posta MPL bár saját állítása szerint 90%-nál több csomagot kézbesít a felvételt követő munkanapon, de nem garantálja a 24 órás kiszállítást! Kérjük ezt vegye figyelembe a kiszállítást végző cég kiválasztásakor!

2024.04.01

Admin