Profil AT10

Leírás

Az AT10 típusú poliuretán fogasszíjak 10 mm-es fogosztással készülnek. A fogprofil nem szimmetrikus kivitelű, azaz a fog kétszer olyan széles, mint a mellette elhelyezkedő fogköz. Az erőhordozó szál acélból készült.

Az AT10 fogasszíj 5mm magas, a fogmagassága 2,5mm, a fogak ékszöge 50 fok, a fog szélessége a lapos felületen 4,55mm (Az Alpha Torque és az Alpha Power típusoknál 5,0mm), fogtőben 7,33mm. AT10 típusú bordáskerékkel hajtva működtethető.

A megadott tömeg 1mm szélességű szíjra vonatkozik. Az AT10 fogasszíjak szélessége mm-ben rendelhető. Megrendeléskor meg kell adni, hogy milyen széles legyen a szíj. (Bármilyen szélesség választható, a szabványos szélességek: 16mm, 25mm, 32mm, 50mm.) Ár és mennyiségi egység: 1 mm.

Ez a szíj a vásárló megrendeléskor egyedileg kerül levágásra a gyárban készült kb 1 m széles tekercsről (sleeve). Mivel egyedi gyártásnak számít, nem cseréljük és nem vesszük vissza, a gyártás megkezdése (a visszaigazolás kiküldése) után elállást sem fogadunk el a vásárlótól!

Profil AT10 0