Profil HTD-14M

Leírás

A HTD fogasszíjak csúszásmentes hajtásátvitelre alkalmas szíjak (mint a lánchajtás esetében) hiszen nem csak a súrlódási erő, hanem fogak tartják pozícióban a szíjat. Gumiból készülnek, üvegszál erőhordozó szállal.

A PIX TorquePlus HTD-14M fogasszíj teljesen szabványos kialakításó, félkör alakban tapad a tárcsába a maximális erőátvitel érdekében. Kimondottan HTD-14M tárcsákban használatos. Az Optibelt Omega fogkialakítás kissé eltér a szabványos HTD fogkialakítástól. ezen eltérés miatt a szíj halkabban üzemeltethető és a HTD szíjtárcsákon kívül az RPP szíjtárcsákban is használható. A Megadyne RPP kialaítás szintén eltér a szabványos HTD fogaktól, azonban a gyártó garanciát vállal arra, hogy HTD-14M és RPP14 tárcsákban is tökéletes erőátvitelt biztosít.

A HTD-14M fogasszíjak szélessége mm-ben rendelhető. Megrendeléskor meg kell adni, hogy milyen széles legyen a szíj. (Bármilyen szélesség választható, a szabványos szélességek: 40mm, 55mm, 85mm, 115mm, 170mm.) Ár és mennyiségi egység: 1 mm. Ez a szíj a vásárló megrendeléskor egyedileg kerül levágásra a gyárban készült kb 1 m széles tekercsről (sleeve). Mivel egyedi gyártásnak számít, nem cseréljük és nem vesszük vissza, a gyártás megkezdése (a visszaigazolás kiküldése) után elállást sem fogadunk el a vásárlótól!

TIPP! A PIX TorquePlus fogasszíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX TorquePlus fogasszíjakat javasolja!

Profil HTD-14M 0