Profil L collos

Leírás

A klasszikus collméretes fogasszíjak csúszásmentes hajtásátvitelre alkalmas szíjak (mint a láncohajtás esetében) hiszen nem csak a súrlódási erő, hanem fogak tartják pozícióban a szíjat. Gumiból készülnek, üvegszál erőhordozó szállal. Az amerikai eredet miatt collméretes osztással. (A hossz collméretét a típusszám 10-el való osztásával kapjuk meg.)

Az L szíjak osztása 9,525 (3/8 coll) mm. Az L szíjak fogainak ékszöge 40 fok. A teljes profilmagasság 3,6mm.

Az L fogasszíjak szélessége mm-ben rendelhető. Megrendeléskor meg kell adni, hogy milyen széles legyen a szíj. (Bármilyen szélesség választható, a szabványos szélességek: 12,7mm = tárcsakód 050, 19,05mm = tárcsakód 075, 25,4m = tárcsakód 100)  Ár és mennyiségi egység: 1 mm.

Ez a szíj a vásárló megrendeléskor egyedileg kerül levágásra a gyárban készült kb 1 m széles tekercsről (sleeve). Mivel egyedi gyártásnak számít, nem cseréljük és nem vesszük vissza, a gyártás megkezdése (a visszaigazolás kiküldése) után elállást sem fogadunk el a vásárlótól!

TIPP! A PIX X"Act fogasszíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX X'Act L profilú fogasszíjakat javasolja!

Profil L collos 0