Profil MXL collos

Leírás

A klasszikus collméretes fogasszíjak csúszásmentes hajtásátvitelre alkalmas szíjak (mint a láncohajtás esetében) hiszen nem csak a súrlódási erő, hanem fogak tartják pozícióban a szíjat. Gumiból készülnek, üvegszál erőhordozó szállal. Az amerikai eredet miatt collméretes osztással. (A hossz collméretét a típusszám 100-al való osztásával kapjuk meg.)

Az MXL szíjak osztása 2,032 mm (2/25 coll). Az MXL szíjak fogainak ékszöge 40 fok. A fogmagasság 0,51mm, a teljes profilmagasság 1,2mm. A fog legnagyobb szélessége 1,14mm.

Az MXL fogasszíjak szélessége mm-ben rendelhető. Megrendeléskor meg kell adni, hogy milyen széles legyen a szíj. (Bármilyen szélesség választható, a szabványos szélességek: 3,2mm = tárcsakód 012, 4,8mm = tárcsakód 019, 6,4mm = tárcsakód 025, 8mm = tárcsakód 031, 9,5mm = tárcsakód 037)  Ár és mennyiségi egység: 1 mm.

Ez a szíj a vásárló megrendeléskor egyedileg kerül levágásra a gyárban készült kb 1 m széles tekercsről (sleeve). Mivel egyedi gyártásnak számít, nem cseréljük és nem vesszük vissza, a gyártás megkezdése (a visszaigazolás kiküldése) után elállást sem fogadunk el a vásárlótól!

TIPP! A Megadyne Isoran fogasszíjak kitűnő minőséget nyújtanak. Az ekszij.hu a Megadyne Isoran MXL fogasszíjakat javasolja!

Profil MXL collos 0