Profil PK hőálló

Leírás

A szabványos hosszbordás (más néven mikrobordás vagy Poly-V) szíjak egyesítik a laposszíjak és az ék profilú szíjak előnyös tulajdonságait. Kis helyen elférnek, nem igényelnek nagy tárcsát, mégis nagy tapadófelülettel rendelkeznek, így nagy erőket tudnak átvinni. Magas szíjsebesség érhető el velük és nem érzékenyek a lökésszerű igénybevételre.

A PK profilú hőálló hosszbordás szíjakat első sorban ipari célokra alkalmazzák, de járműipari felhasználásuk is engedélyeztt! Profilmagasságuk 4,6mm osztásuk 3,56mm. EPDM anyagból készülnek, olajálló, hőálló kivitel mellett lassú öregedés jellemzi őket. A PK profilú hőálló hosszbordás szíjak méreteikben és anyagukban tökéletesen megegyeznek az autóipari PK szíjakkal, de csévében kerülnek raktározásra, a vevő rendelésekor egyedileg kerül levágásra a szükséges bordaszám.

Ez a termék csévében kerül tárolásra, a vevő rendelésekor egyedileg kerül levágásra. A PK profilú hőálló hosszbordás szíjakat nem cseréljük és nem vesszük vissza, sőt a visszaigazolás kiküldése után elállást sem fogadunk el ezen termékek esetében!

Profil PK hőálló 0