Profil PL

Leírás

A szabványos hosszbordás (más néven mikrobordás vagy Poly-V) szíjak egyesítik a laposszíjak és az ék profilú szíjak előnyös tulajdonságait. Kis helyen elférnek, nem igényelnek nagy tárcsát, mégis nagy tapadófelülettel rendelkeznek, így nagy erőket tudnak átvinni. Magas szíjsebesség érhető el velük és nem érzékenyek a lökésszerű igénybevételre.

A PL profilú standard hosszbordás szíjakat elsősorban nagy méretű kompresszorokon, olajipari szivattyúkban, vetőgépeken, ipari mosógépekben és ipari szárítógépekben használják, de más alkalmazásban is előfordulhat. Profilmagasságuk 7mm, a bordák közti osztás 4,7mm.  A Méret3 mezőben a termék collméretben mért hossza található. A jellemzők mezőben pedig az angolszász méretes cikkszáma látható.

Ez a termék csévében kerül tárolásra, a vevő rendelésekor egyedileg kerül levágásra. A PL profilú hosszbordás szíjakat nem cseréljük és nem vesszük vissza, sőt a visszaigazolás kiküldése után elállást sem fogadunk el ezen termékek esetében!

TIPP! A PIX X'Ceed hosszbordás szíjak kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az hajtastechnika.hu a PIX X'Ceed hosszbordás szíjakat javasolja!

Profil PL 0