Bowex tengelykapcsolók

Leírás

A fogazott Bowex tengelykapcsolók két fogazott acél agyból állnak, amelyek egy belső fogazatú, stabilizált poliamid gyantából készült karmantyúval vannak összekötve. A félkuplungok (agyak) furat nélkül kerülnek szállításra. A furat és a rögzítés (pl. reteszpálya) elkészítése a vevő feladata. A felfúrhatóság javasolt adatait a táblázat Méret3 oszlopa tartalmazza. Az agyak két hosszméretben rendelhetók. Normál és hosszú kivitelben. A normál kivitel nincs jelölve, a hosszú kivitel jele L betű a cikkszámban.

A Bowex tengelykapcsolók jól használhatók axiális, radiális és szögeltérés esetén is. (Pontos adatokért használja a katalógust a Letölthatő dokumentumok fülön.)

A Bowex fogasgyűrűs kuplung használható vertikális és horizontális beépítés módon is. -25 ˙C-tól 95 ˙C-ig tartósan használható, rövid ideig a 125 ˙C fokot is kibírja.

A Bowex és a Sitex fogasgyűrűs tengelykapcsolók véleményünk szerint teljesen megegyező termékek. A rendelkezésre állás ideje és költsége szerint ajánljuk a két márka választását.

 

Bowex tengelykapcsolók 0