Sitex FL perem

Leírás

A SITEX® FL tengelykapcsolók acél agyból és üvegszál erősítésű poliamid karimából állnak, amely mechanikai szilárdságot és méretstabilitást egyaránt kínál különböző hőmérsékleti tartományokban. A Sitex FL tengelykapcsolók célja a dízelmotorok és a meghajtott berendezések, például a hidraulikus szivattyúk közötti kapcsolatok optimalizálása. Az esetek többségében a fémből készült agy nem sérül, hanem az FL peremet kell cserélni a használat során.
A SITEX® FL tengelykapcsolók általában a belső égésű motorok lendkerekei és hidroszivattyúk, forgódugattyúk és kompresszorlapátok közötti összeköttetésekben használatosak. További adatok: Katalógus 35. oldal.

A cikkszámban a GDF jel utáni számok a peremhez tartozó agynak a maximális tengelyméreteire utalnak (például 42/48). A cikkszámban az FL jelzés utáni számok (6.5, 7.5, 8, 10, 11.5) a perem SAE méretére utalnak SAEJ620 szabvány szerint. A Táblázatban a Méret2 a perem külső átmérője milliméterben, a Méret3 a peremen található furatok száma és furatok átmérője milliméterben.

Sitex FL perem 0