Hírek

Hosszbordás (Poly-V szíjak) nagy választékban

A hajtastechnika.hu webáruházban a mikrobordás (Poly-V, vagy hosszbordás) szíjak Megadyne Rubber Ribber és Pix X'Ceed, valamint PIX Thermal kivitelekben érhetők el. A hosszbordás szíjakból a gumiból készült PH, PJ, PK, PL, PM kivitelek a leggyakoribbak.

Korlátozott mérettartományban, de rendelhetők poliuretán (sárga) TB2 és poliuretán PJ kivitelű szíjak is. Ezek még nem szerepelnek webáruházunkban. Ha ilyet szeretne, kérem vegye fel veülnk a kapcsolatot. (Esetleg tekintse meg választékunkat hajtószíj specifikus webáruházunkban az https://ekszij.hu weboldalon.)

A PH típusú hosszbordás szíjak legtöbbször mosógépekben és szárítógépekben találhatók, de előfordulhatnak más háztartási gépben is. Ha nem találja a megfelelő PH típusú hosszbordás szíjat, kérjük keressen minket a Kapcsolat űrlapon keresztül.

A PJ típusú PIX X'Ceed méretek és bizonyos PIX Thermal termékek raktárunkban találhatók sleeve-ben, amelyből helyben hasítunk megfelelő szélességet. A PJ típusú szíjak elsősorban háztartási és bakrácsgépekben, kis teljesítményű járművekben és sporteszközökben találhatók. A PK, PL, PM méreteket a PIX németországi raktárából hozatjuk kb. egy hetes határidővel. A PK típusú szíjak jellemzően járművek és erőgépek motorjain találhatók. Kimondottan javasolt ezeknél a PIX Thermal szíjak használata.

A Megadyne Rubber Ribbed termékek túlnyomó többsége 2 munkanapon belül a vevőhöz érkezik rendelést követően. Amennyiben ettől eltérés tapasztalható, akkor egyeztetünk vásárlóinkkal a pontos szállítási határidővel kapcsolatban.

Webáruházunkban a hosszbordás szíjak választéka az alábbi linken érhető el.

https://hajtastechnika.hu/termekek/hajtoszijak/hosszbordas-szijak

 

magyar zászló.jpg Október 23-án szünetel a csomagfeladás! 1989. október 23. óta ez a jeles nap kettős nemzeti ünnep Magyarországon: az 1956-os forradalom kitörésének napja és a Magyar Köztársaság 1989-es kikiáltásának napja, melyet az 1990. évi XXVIII. törvény iktatott a nemzeti ünnepek sorába. Tovább 160301d46d576b5a00867f0e21357c6c.png S.I.S. Kft. Vevőelégedettség felmérés 2023 A S.I.S. Kft. az hajtastechnika.hu webáruház üzemeltetője. Ezúton kérjük tisztelt vásárlóinkat, hogy korábbi vásárlási tapasztalataik alapján értékeljék munkánkat, termékeinket. Kérjük értékelésüket vásárlás, vagy kapcsolatba kerülés után szíveskedjenek leadni. Tovább dbaaaarany.png D&B AAA tanúsítvány a S.I.S. Kft. részére. A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a S.I.S. Sonitus Industrial Solutions Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Tovább B34-perem.png Villanymotor peremek szabványos jelölései a motorokon A villanymotorok peremeit általában hajtóművekhez való csatlakoztatásra használjuk. Néha egyáltalán nem használunk peremet. A peremek jelölése szabványos, azonban mégsem egyértelmű mindenki számára. Az alábbiakban ismertetjük a jelöléseket. Tovább tojás.png Húsvéti ZÁRVA tartás A hajtastechnika.hu webáruházban leadott rendelések feldolgozása és kiszállítása szünetel a Húsvéti Ünnepek alatt! Tovább