Hírek

Hosszbordás (Poly-V szíjak) nagy választékban

A hajtastechnika.hu webáruházban a mikrobordás (Poly-V, vagy hosszbordás) szíjak Megadyne Rubber Ribber és Pix X'Ceed, valamint PIX Thermal kivitelekben érhetők el. A hosszbordás szíjakból a gumiból készült PH, PJ, PK, PL, PM kivitelek a leggyakoribbak.

Korlátozott mérettartományban, de rendelhetők poliuretán (sárga) TB2 és poliuretán PJ kivitelű szíjak is. Ezek még nem szerepelnek webáruházunkban. Ha ilyet szeretne, kérem vegye fel veülnk a kapcsolatot. (Esetleg tekintse meg választékunkat hajtószíj specifikus webáruházunkban az https://ekszij.hu weboldalon.)

A PH típusú hosszbordás szíjak legtöbbször mosógépekben és szárítógépekben találhatók, de előfordulhatnak más háztartási gépben is. Ha nem találja a megfelelő PH típusú hosszbordás szíjat, kérjük keressen minket a Kapcsolat űrlapon keresztül.

A PJ típusú PIX X'Ceed méretek és bizonyos PIX Thermal termékek raktárunkban találhatók sleeve-ben, amelyből helyben hasítunk megfelelő szélességet. A PJ típusú szíjak elsősorban háztartási és bakrácsgépekben, kis teljesítményű járművekben és sporteszközökben találhatók. A PK, PL, PM méreteket a PIX németországi raktárából hozatjuk kb. egy hetes határidővel. A PK típusú szíjak jellemzően járművek és erőgépek motorjain találhatók. Kimondottan javasolt ezeknél a PIX Thermal szíjak használata.

A Megadyne Rubber Ribbed termékek túlnyomó többsége 2 munkanapon belül a vevőhöz érkezik rendelést követően. Amennyiben ettől eltérés tapasztalható, akkor egyeztetünk vásárlóinkkal a pontos szállítási határidővel kapcsolatban.

Webáruházunkban a hosszbordás szíjak választéka az alábbi linken érhető el.

https://hajtastechnika.hu/termekek/hajtoszijak/hosszbordas-szijak