Öntöttvas körmös tengelykapcsolók

Leírás

Az öntöttvas körmös tengelykapcsolók (JAW, curved jaw, RPX) általános célú kuplungok, amelyek kettő darab félkuplungból (agyból) és egy darab tengelykapcsoló betétből állnak össze. Az öntöttvas körmös tengelykapcsolók az Ár/érték bajnokság győztesei. Viszonlag olcsók, tömegükhöz képest nagy erőket visznek át és szinte minden felhasználásra alkalmasak.

Az öntöttvas körmös tengelykapcsolók alapfurattal rendelkeznek. A végleges méretre alakítás és a rögzítés (retesz, menet) megmunkálása a vásárló feladata. A táblázatban a B típusú agyak esetében csak a SIT és a Sati márkákra vonatkozik a felfúrás alsó határa. A Challenge termékek esetében a B típusú agyak alapfurata akkora, mint a vele egyező méretű A típusú agyak maximális fúrhatósága.

Csillag alakú, íves betét tartozik hozzá. Sárga 92 ShA a normál terhelésekhez, Piros 98 ShA a nagy terhelésekhez, Zöld a 64 ShA a belső égésű motorokhoz,  Fekete a normál terhelésekhez, 94 ShA. A betétek csak ebben a termékcsoportban kerültek feltüntetésre. A többi termékcsoportba tartozó körmös tengelkyapcsolóhoz is itt kell betétet választani.

Az öntöttvas körmös tengelykapcsolók által elviselt maximális párhuzamos tengelyeltérés 3,4mm lehet. Az öntöttvas körmös tengelykapcsolók által elviselt maximális tengelyszög 1,3 fok lehet. Függ a betéttől, ellenőrizze a katalógusban!

Öntöttvas körmös tengelykapcsolók 0