Hírek

PIX X'Act és PIX Torque Plus fogasszíjak

A PIX X'Act gumiból készült fogasszíjak ISO 13050, ISO 5294 & ISO 5296 szabvány szerint készülnek. Felső burkolatuk polikloropén, az erőhordozó szál üvegszálból készül, a fogazott rész üvegszál erősítésű polikloropén, amelyet a kopás csökkentése érdekében a fogaknál nejlon szövettel vonnak be.

Az hajtastechnika.hu webáruházban a gumiból készült PIX X'Act fogasszíjak alábbi választéka érhető el: > Metrikus HTD fogasszíjakból a HTD3MHTD5MHTD8M és a HTD14M kivitelek különböző hosszméretekben. > Collméretes (klasszikus) fogasszíjakból XLL és H kivitelek különböző hosszméretekben. Az általunk raktározott méreteken kívül, egyedi rendelésre, gyártóművi gyártással bármilyen egyéb kivitelben és hosszméretben legyártható. Az egyedi gyártás ideje 12-17 naptári hét!

A PIX Torque plus gumiből készült fogasszíjak ISO13050 szabvány szerint készülhetnek. Ezek a termékek a PIX X'Act fogasszíjak továbbfejlesztett, nagy teljesítményű változatai. A Torque Plus fogasszíjak megfelelő körülmények között akár 3x nagyobb erőátvitelre képesek, mint a PIX X'Act szíjak. A PIX Torque Plus fogasszíjak felső burkolata speciálisan kezelt neoprén, az erőhordozó szál emelt stabilitású üvegszálból készül, míg a gumimag nagy modulusú, különösen olajálló és hőálló gumiból készül. A fogakat speciális szőtt szövettel vonják be a kopás és hő elleni védelem miatt. A hajtastechnika.hu webáruházban a PIX Torque Plus fogasszíjak HTD5MHTD8M és HTD14M kivitelekben érhetők el. S5M és S8M kivitelek is rendelhetők egyedi rendelésre, de minimum egy cséve (kb 460mm) mennyiségben és kb 14-17 hetes szállítási határidővel.

A fogasszíjak a hajtastechnika.hu webáruházban egyedileg kerülnek levágásra egy csévéből. Fogasszíjak rendelése esetén nem fogadunk el elállást a rendelés visszaigazolása után, nem cseréjük a termékeket és nem vesszük vissza!